Team

Tineke de Vries

Hallo allemaal,

Ik ben Tineke de Vries, leerkracht van groep 7 op maandag, dinsdag en vrijdag. Iedere dag geniet ik volop van de kinderen en met veel plezier probeer ik hen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling.

In het vorige schooljaar ben ik druk bezig geweest met een opleiding tot Rekencoördinator en deze heb ik met succes afgerond. Het vak rekenen is ontzettend veelzijdig en boeiend en ik ervaar het als een leuke taak om, samen met collega's, het rekenonderwijs bij ons op school "up-to-date", leuk en leerzaam te houden.

Naast mijn rol als rekencoordinator zit ik in twee verschillende werkgroepen: werkgroep kinderboekenweek en werkgroep koningsdag. Het is leuk om samen met collega's en kinderen een feestje te maken van deze feestelijke activiteiten.

Mijn deur van de klas staat altijd open, dus ieder is van harte welkom. Op dit moment zijn wij in verwachting van ons 3e kindje. Vanaf half november tot eind maart ben ik thuis aan genieten op een roze wolkje. Daarna ben ik ook op school weer gezellig van de partij :-)

Vriendelijke groet,  

Tineke de Vries