Team

Dettie Terpstra

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dettie Terpstra. Sinds 1982 ben ik met veel plezier werkzaam in het onderwijs waarvan inmiddels ruim 25 jaar op De Paedwizer. Dit schooljaar mag ik op dindsdagmiddag, donderdag en vrijdag de juf zijn van groep 3. Juf Minke Aaltsje is op de andere dagen mijn duo collega.

Daarnaast begin ik de week op maandagmorgen in groep1b/2b, waar Juf Aukje de andere dagdelen de juf is. Maandagmiddag ben ik op school ter ondersteuning van de onderbouw en help ik leerkrachten en leerlingen waar dat nodig is. Dinsdagmorgen mag ik nieuwe ideeën bedenken en, als ze goedgekeurd worden door de onderbouwcollega's, uitvoeren voor de onderbouw. Door deze extra mogelijkheden kunnen we de kinderen nog meer bieden en hen zo goed mogelijk tot hun recht laten komen. Als onderbouwleerkrachten dragen we met elkaar het onderwijs, dat is waardevol en biedt nog meer perspectief! Na het behalen van mijn Master SEN (Special Educational Needs) Gedrag kan ik de opgedane kennis volop benutten op onze school.             Wij gaan ervoor!!

Daarnaast ben ik namens het team aanwezig bij de vergaderingen van een groep gezellige, enthousiaste en actieve ouders; de ouderraad (OR).