september 2017

Hallo allemaal!  We zijn alweer bijna drie weken op weg in het nieuwe schooljaar! Dit is groep 4 van schooljaar 2017-2018

een kijkje in de klas....

We werken rondom het thema herfst. De kinderen hebben een egel gemaakt van klei en een bladerbakje. We leren ook Engelse woorden van de herfst zoals: spider, web, umbrella, acorns, jump en fall ! Binnenkort krijgen we bezoek van een echte Engelse juf, juf Ann die ons helpt. 

 

Het niveau lezen is vanaf deze week weer gestart. Fijn dat zoveel vaders en moeders zich hebben aangemeld! Verdere nieuwtjes uit de klas:

Youri heeft een broertje gekregen in de zomervakantie, genaamd Felix! Gefeliciteerd! Juf Ingrid is zwanger krijgt in januari ook een kindje. We hebben dit schooljaar ook een nieuwe leerling in de groep, dit is Ismay Otten. Welkom en we hopen dat je je gauw thuis voelt.  Helaas nemen we binnenkort afscheid van Zilong omdat hij gaat verhuizen naar Den Haag. We zullen hem gaan missen maar wensen hem daar een fijne tijd toe! Op 29 september nemen we afscheid van onze directeur, meester Ludwin. We sluiten dit op een feestelijke manier af met een mooie circusdag voor de kinderen. Als u tijd heeft kunt u zich nog opgeven als vrijwilliger om te helpen.

Groeten van juf Jolanda en juf Ingrid

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Op 3 oktober zijn we samen met groep 5 naar de sporthal te Gorredijk geweest. Daar werden de jaarlijkse groene spelen georganiseerd. Bij groene spelen ligt de nadruk op samen spelen en samen sporten. De kinderen leren in een groep samen te werken en op elkaar te vertrouwen. Ze hebben onder andere samen gedanst, samen acrogym gedaan en samen hun krachten gebundeld waarop een ander gedragen kon worden door de hele groep. Ouders die meegeweest zijn als begeleider hartelijk dank daarvoor!

Hieronder ziet u een impressie van de kinderen tijdens de groene spelen.