Hallo, welkom op de pagina van groep 3! (September 2017)

Dit zijn wij: Cor, Odilia, Marja, Gerben, Milan, Myrthe, Jan, Jurre, Siegrid, Amber, Daan Klumpers, Rinse, Nessa, Denvy, Mischa, Rosalie, Nikki en Daan Stam

 

Op maandag, dinsdag en woensdag hebben we juf Minke Aaltsje. Op donderdag en vrijdag is juf Dettie er.

Wij gaan dit jaar veel leren! Na de eerste weken op school hebben we de eerste letters geleerd en ook kunnen we al een paar woorden lezen. Knap hè!

In groep 3 hebben we ook gymnastiek, elke donderdag. We lopen dan naar de gymzaal. Voor de gymles nemen de kinderen hun eigen gymkleding mee, die we bewaren in de rode en blauwe mand in de klas. Gymkleding bestaat uit een korte broek en t-shirt en eventueel gymschoentjes. Een gympakje mag ook, maar het blijft de komende tijd dus wel op school. Voor elke vakantie nemen we de gymkleding mee naar huis om te wassen. Denkt u erom dat we het de donderdag na elke vakantie weer nodig hebben?

Speelgoed meenemen in groep 3 mag, maar alleen op maandag maken we er tijd voor om er in de kring naar te kijken. De andere dagen liever geen speelgoed mee. Wat wel meegenomen is, gaat direct in de bewaarmand onder het digibord. Buitenspeelgoed mag wel mee, maar moet ook in de bewaarmand onder het digibord (of er naast). Buitenspeelgoed (b.v. knikkers of skeelers) mogen ze in de pauze mee naar buiten nemen. Uiteraard wel op eigen risico... En als kinderen skeelers mee hebben, doen ze die aan en uit op de inloopmat bij de ingang van school.

Tot slot; er zijn regelmatig kinderen die geen naam op hun beker of pakje hebben, dit geeft verwarring... Dus graag altijd naam op de bekers en pakjes voor het fruiteten en het broodje eten.

Wij hopen op een leerzaam en gezellig jaar!

Met vriendelijke groet, juf Dettie en juf Minke Aaltsje